Palafolls continua desbrossant, netejant i renaturalitzant recs i rieres davant els períodes amb més pluges

Foto: Ajuntament de Palafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: Ajuntament de Palafolls

Des de ja fa unes setmanes, l’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Palafolls està actuant en diversos dels recs i rieres del municipi per tal que estiguin en condicions òptimes davant dels períodes amb més precipitació.

El consistori, que considera aquests treballs una “acció prioritària”, ha desbrossat fins ara diverses rieres pròximes als nuclis urbans, com la Riera de la Burgada, la de Sant Genís o la d’en Jordà, així com també s’ha apostat per renaturalitzar alguns d’aquests punts amb la plantació de vegetació autòctona.

A la vegada, les tasques han servit també per desbrossar i desensorrar part del rec del Molí i rec Viver, al seu pas per la zona agrícola, tenint en compte que són infraestructures imprescindibles per desaiguar l’espai en cas d’episodis de pluges intenses.

El regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Palafolls, Aleix Freixa, explica que es tracta de treballs periòdics i de manteniment que es duen a terme per tenir aquests recs i rieres preparades per les èpoques en què es registren més precipitacions.

Els treballs ja fa diverses setmanes que estan en marxa, i tot i que Freixa no avança encara una data concreta de finalització, sí que preveu que s’allarguin uns quants dies més.

D’altra banda, de cara a l’estiu el consistori preveu actuar també en altres punts del municipi on també cal intervenir-hi.

Entre les actuacions dutes a terme fins ara, l’ajuntament informa que també s’han netejat els diversos passos en creuaments de carrers i camins per evitar obstaculitzar el pas de l’aigua.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics