Els alumnes palafollencs seguiran conjuntament les consignes del rei Carnestoltes a partir de demà

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Covid-19 no serà un impediment perquè el rei de la disbauxa, Carnestoltes, torni a entrar a les aules dels centres educatius de Palafolls per dictar les consignes que caldrà seguir, i que tindran la diversió com a objectiu principal.

D’aquesta manera, a partir d’aquest dilluns els alumnes de les escoles Mas Prats i Les Ferreries, la Llar d’Infants Palafollets i l’Institut Font del Ferro hauran d’estar pendents abans de sortir de casa per complir amb la demanda del rei Carnestoltes.

Dilluns, el rei de la disbauxa els ha encarregat que vagin a l’escola amb “el cap més divertit”, i dimarts serà el torn d’anar a les aules com si s’anés a dormir. Dimecres tocarà canviar-se d’aspecte, i per tant caldrà pintar-se la cara per no ser reconeguts, i dijous els infants i joves s’hauran de vestir “ben elegants”. Per últim, divendres, la darrera consigna que ha manat el rei Carnestoltes és que tothom vagi a classe disfressat.

L’Ajuntament de Palafolls ha aprovat aquestes consignes d’entre la selecció rebuda per part dels diversos centres educatius, i afirma que l’objectiu és “promoure somriures i alegria” durant aquesta setmana de Carnestoltes que demà s’enceta, malgrat l’afectació de la pandèmia.

A nivell del municipi, la tradicional rua prevista pel diumenge 21 de febrer ha quedat suspesa en compliment de les restriccions per fer front a la Covid-19, però el dia abans, dissabte, els palafollencs i palafollenques podran participar en un Escape Room per tot el poble. Per inscriure’s a aquesta activitat, cal omplir el formulari que trobareu a www.palafolls.cat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics