Blanes obre la circulació de pràcticament tot el Pla Parcial Costa Brava

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: Ajuntament de Blanes

Durant els darrers dies s’ha estat treballant en l’obertura a la circulació del trànsit d’una nova part del Pla Parcial Costa Brava, que comença a fer-se efectiva avui dilluns.

Segons informa l’Ajuntament de Blanes, amb la posada en marxa d’aquest nou tram quedarà oberta la circulació del 95% del Pla Parcial, la cosa qual ha de facilitar una major fluïdesa del trànsit rodat.

La nova zona, situada a l’extrem nord-est del municipi, abasta els terrenys compresos entre la rotonda de Mas Borinot i la rotonda dels Focs, al costat dret de la carretera GI-682, d’Accés a la Costa Brava, en direcció a Lloret.

Segons el consistori blanenc, un dels principals avantatges que comporta l’obertura d’aquest nou tram serà facilitar l’accés a aquesta carretera, així com a l’Escola Sa Forcanera, ja que des d’ara es podrà circular pel tram de l’Avinguda del Parlament que hi ha a la part de dalt de l’escola, que encara roman tancat, mentre que l’altra part ja funciona des de fa uns mesos.

El primer tram del Pla Parcial Costa Brava que es va obrir al trànsit rodat va ser a principis de juliol de l’any 2018, coincidint amb la finalització de la primera fase d’urbanització del projecte. Llavors, l’Avinguda Joan Carles I, una de les principals artèries d’entrada i sortida de Blanes, va passar de ser de doble sentit circulatori a un únic sentit.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics