En marxa les obres de la nova Oficina de Recaptació i Gestió Tributària de Palafolls

Foto: RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: RP

Ja fa dos anys, la Diputació de Barcelona va tancar sense previ avís les dependències de l’Organisme de Gestió Tributària a Palafolls, situades fins llavors a la Plaça Major.

Durant tot aquest temps, els palafollencs i palafollenques han hagut de dur a terme gestions amb aquest organisme per telèfon, per Internet o dirigint-se personalment a les oficines de Malgrat de Mar, però es preveu que aquesta situació pugui ser cosa del passat d’aquí a poques setmanes.

Avui dilluns han arrencat els treballs d’adequació de la futura Oficina de Recaptació i Gestió tributària, que no serà gaire lluny d’on hi havia l’anterior espai. Serà a l’interior de l’edifici consistorial, a la part esquerra de la planta baixa, just a l’altra banda d’on ara se situa l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania.

Francesc Alemany, alcalde de Palafolls i responsable d’Hisenda, explica que la ubicació de la nova oficina era una condició donada per la Diputació, que entre altres demanava que l’espai tingués contacte físic amb altres serveis municipals.

Segons explica Alemany, perquè la Diputació tingui oberta una Oficina de Recaptació Tributària en un municipi, aquest ha de complir amb diferents condicionants a nivell de nombre d’habitants i de volum de tasques. En aquest cas, segons l’alcalde, Palafolls estaria “al límit” de complir aquests supòsits, però afirma que després de diferents reunions s’ha aconseguit poder comptar amb l’oficina.

Alemany explica que les obres que han començat avui tenen una previsió d’execució d’entre tres setmanes i un mes, i preveu que la nova oficina estigui operativa de cara al mes d’abril.

Mentre no reobrin les noves dependències de l’Oficina de Recaptació i Gestió Tributària a dins de l’edifici consistorial, els palafollencs i palafollenques hauran de seguir realitzant els tràmits amb la Diputació via Internet, al web www.orgt.cat-; per telèfon, trucant al 932 029 802 o 932 029 805; o bé presencialment, a l’oficina de Malgrat de Mar, al carrer del Carme, on se’ls pot atendre amb cita prèvia.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics