La primera infància, protagonista de la xerrada oberta d’avui de la nova escola de Pares i Mares

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquesta tarda es duu a terme la primera xerrada oberta del nou Servei d’Atenció Familiar Municipal, el projecte que fins el mes de juny oferirà xerrades, tallers i atencions personalitzades a les famílies palafollenques amb la voluntat d’oferir eines i recursos per resoldre dubtes i donar suport a la seva tasca educativa.

La d’avui dilluns és una sessió encarada a la primera infància, de 0 a 3 anys, i vol servir per resoldre dubtes i inquietuds sobre criança feliç, dubtes inicials i cures bàsiques, així com els canvis en l’estructura familiar.

Eli Téllez, coordinadora de la Fundació Agi i encarregada d’aquesta primera activitat, explica que la xerrada vol tenir una funció d’acompanyament, així com donar eines a les famílies per afrontar aquesta primera etapa amb els fills o filles.

El nou servei de l’escola de Pares i Mares farà aquesta primera xerrada, com tota la resta, via telemàtica, a través de la plataforma Zoom. Serà així almenys inicialment, sense tancar la porta a fer futures sessions de forma presencial si les circumstàncies ho permeten.

L’activitat comença a dos quarts de 7 de la tarda, i es preveu que s’allargui fins a les 8; una durada que també tindran les següents xerrades.

La intenció dels responsables de la iniciativa és també que les sessions siguin dinàmiques i que serveixin perquè les famílies posin en comú les seves idees.

Després de la sessió d’avui, la següent proposta tindrà lloc el dilluns 22 de febrer, i en aquest cas es parlarà sobre autonomia i dependència familiar, així com de la socialització amb altres infants.

Per inscriure’s tant a la xerrada d’avui com a les següents, l’Ajuntament de Palafolls ha habilitat un formulari al web municipal, i que també podeu trobar en aquest enllaç: Inscripcions xerrades obertes del Servei d’Atenció Familiar

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics