Ferreries i Mas Prats preparen les seves portes obertes, condicionades enguany per la Covid-19

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Les dues escoles d’infantil i primària de Palafolls oferiran el mes que ve les seves jornades de portes obertes, adreçades a nous alumnes que s’hi preinscriguin pel proper curs 2021-2022.

El Departament d’Educació ha establert les preinscripcions pel curs que ve entre els dies 15 i 24 de març, i les escoles palafollenques han programat per uns dies abans les seves jornades per conèixer el centre.

La situació sanitària d’enguany ha fet que els centres ofereixin dues alternatives per poder donar-se a conèixer als alumnes i a les seves famílies. Així, des de l’escola Les Ferreries s’oferirà una sessió telemàtica, en directe pel canal de YouTube del centre, el dimarts 2 de març a les 3 de la tarda. De forma presencial, l’escola obrirà les portes el dissabte 6 de març, amb tres torns de matí.

En parla Anna Miranda, cap d’estudis de l’Escola Les Ferreries.

Les portes obertes presencials s’han gestionat conjuntament entre Les Ferreries i Mas Prats, per tal que les famílies tinguin la possibilitat de visitar els dos centres.

A l’Escola Mas Prats, la sessió telemàtica es farà el dimecres 3 de març, d’un quart de 4 de la tarda a un quart de 5. En aquest cas, la directora del centre, Laura Duarte, recorda que s’explicarà el mateix tant a la trobada virtual com a la presencial del dia 6.

En el cas de l’Escola Mas Prats, la sessió telemàtica es farà a través de Google Meet, i l’enllaç per participar-hi es pot trobar al web del centre.

Amb tot, s’aplicaran totes les mesures de prevenció i seguretat davant la Covid-19. D’aquesta manera, es permetrà només la presència d’un únic membre de la unitat familiar, i no estarà permès l’accés dels infants. Les visites es faran en grups de 10 persones, i es prendrà la temperatura a l’entrada als assistents, que s’hauran de rentar les mans amb gel hidroalcohòlic i mantenir la distància de seguretat. A més, tampoc es podrà lliurar cap documentació en paper.

Per a més informació i per poder fer les corresponents cites prèvies per les portes obertes presencials, les famílies poden consultar a les pàgines webs de les escoles palafollenques o bé trucar als mateixos centres.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics