Blanes acull un dels 4 punts de vacunació de les dosis de Moderna i AstraZeneca de la Regió Sanitària Girona

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Des d’aquest dimecres i fins demà divendres, la Sala de Plens de l’Ajuntament de Blanes s’ha habilitat com a punt de vacunació de les primeres dosis de Moderna i AstraZeneca que s’estan administrant als col·lectius professionals prioritzats a la Regió Sanitària Girona.

Segons ha informat l’Ajuntament de Blanes, la vacunació es fa de 3 a 7 de la tarda, un horari que ja va establir-se ahir i que seguirà avui i divendres. Els professionals sanitaris que s’encarreguen d’administrar les vacunes són el personal del Centre d’Atenció Primària de Blanes, encarregats de fer les gestions amb representants del consistori per muntar tota la logística necessària.

Ahir dimecres ja hi havia preparades més de 200 dosis de vacunes per administrar als col·lectius professionals prioritzats de la Regió Sanitària Girona, com són personal de les farmàcies, fisioterapeutes, psicòlegs clínics, terapeutes ocupacionals, protètics dentals, logopedes, veterinaris, nutricionistes, podòlegs i optometristes. D’altra banda, es preveu també vacunar als membres dels col·lectius essencials, com són cossos de seguretat i emergències.

Fins demà divendres, doncs, l’Ajuntament de Blanes ha cedit la Sala de Plens, espai que ja va allotjar la campanya de vacunació contra la grip del CAP-2, el passat mes de novembre. A partir de la setmana vinent, les vacunacions contra la Covid-19 a Blanes se seguiran administrant en un local social. El consistori blanenc preveu que les vacunacions segueixin almenys fins a finals de febrer, tot i que veu probable que s’hagin d’allargar fins al març.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics