URGENT

Detecten una vintena de defraudacions de fluid elèctric en una actuació ahir en diverses zones de Palafolls

Compartiu aquesta història
Foto: Policia Local de Palafolls

La Policia Local de Palafolls va estar duent a terme al llarg de la jornada d’ahir diferents inspeccions en el subministrament d’energia elèctrica en diferents zones del nostre municipi.

Es tracta d’actuacions fetes a requeriment de la companyia encarregada del subministrament elèctric, quan aquesta detecta puntes anormals del consum en alguns habitatges i que acaben provocant talls de llum.

Miguel Ángel Marín, cap de la Policia Local de Palafolls, explica que primer es fa una inspecció al domicili per comprovar si l’ús de la xarxa no és correcte.

En total, només en la jornada d’ahir dimecres es van acabar detectant una vintena d’immobles en què es produïa una defraudació del fluid elèctric, la majoria a urbanitzacions però també al barri de Sant Lluís i al centre de Palafolls.

Segons explica Marín, en alguns casos s’han detectat cables soterrats que, en total, registraven un consum molt per sobre del que es considera normal en un sol habitatge familiar.

L’actuació duta a terme ahir per part de la Policia Local de Palafolls, conjuntament amb efectius de la companyia de subministrament elèctric, no serà l’única d’aquest dies. Des del cos policial es preveu continuar duent a terme operacions similars properament, ja que afirmen que és un problema recurrent en diversos punts del municipi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics