Un projecte de joves de Palafolls passa a la 2a fase d’un concurs pel desenvolupament sostenible

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Fundació Catalana de l’Esplai ha posat en marxa el concurs Joves pel demà, en què es busca premiar iniciatives relacionades amb els objectius pel desenvolupament sostenible impulsats per joves de 13 a 17 anys amb la intenció de millorar el món.

A la iniciativa s’hi han presentat desenes de projectes d’arreu de Catalunya i només 10 han passat el primer cribratge. Un d’aquests projectes que han passat a la 2a fase és el que han presentat el grup de noies GreenPala per tal de recuperar l’espai natural que envolta el Molí d’en Puigvert.

La Carla Jiménez, una de les integrants de GreenPala, explica que el grup ja ha participat en la neteja de la llera de la Tordera, la retirada de les restes del Gloria o la neteja dels voltants del Castell, i que ara es plantegen recuperar la zona del Molí d’en Puigvert.

Dels 10 finalistes quedaran 5 projectes que aconseguiran una estada formativa de cap de setmana amb la participació de persones expertes en els àmbits de la sostenibilitat, l’acció social i la comunicació; una aportació de 300 euros perquè el grup pugui iniciar el seu propi projecte o campanya d’acció, així com difusió del projecte d’acció a les xarxes socials i a eines de comunicació de Fundesplai i el Diari ARA, que col·labora a la iniciativa.

Per aconseguir-ho, cal que el vídeo de presentació del projecte aconsegueixi el màxim nombre de “m’agrada” al YouTube.

Podeu trobar l’enllaç del vídeo al web i a les xarxes de Ràdio Palafolls per poder votar aquesta iniciativa de les GreenPala. Hi ha temps fins a finals de mes.

 

 

Entreu al vídeo i voteu

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics