Palafolls registra més de 150 fets delictius durant el mes gener

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

En total, durant el passat mes de gener el Sistema Informàtic Policial ha registrat 159 fets delictius al nostre municipi, dels quals 134 -un 85%- han estat abordats des del cos de la Policia Local.

Segons les dades de la Policia Local de Palafolls, les actes administratives aixecades s’han obert, majoritàriament, per no complir amb les restriccions de la Covid-19 -un total de 75-, per infracció a l’ordenança de civisme -13- o bé per incompliment de l’ordenança d’animals -en aquest cas, 5.

També s’han registrat 4 actes per entrega de menors. En aquest cas, segons concreta el cap de la Policia Local de Palafolls, Miguel Ángel Marín, es tracta de casos d’incompliment de les restriccions anti-Covid, relacionats amb substàncies estupefaents o bé també per consum d’alcohol a la via pública.

D’altra banda, segons dades del cos policial, des del gener del 2020 i fins el gener d’aquest 2021 s’han realitzat un total de 22 detencions, i les més representatives en nombre són les corresponents a delictes contra la salut pública.

En aquest sentit, Marín considera que aquestes actuacions són fruit de la feina feta des del cos policial palafollenc en consonància amb Mossos d’Esquadra, però es mostra preocupat pel fet que 7 de les detencions estiguin vinculades a accions delictives relacionades amb les drogues.

Segons ha informat la Policia Local, de les detencions vinculades amb delictes contra la salut pública, 4 estaven relacionades amb actuacions contra el frau a la xarxa elèctrica fetes al llarg de l’any passat.

Per zones, la majoria de fets delictius s’han registrat al centre de Palafolls -un 64,6%-, seguit de la urbanització de Ciutat Jardí, on es registra gairebé el 15%.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics