Malgrat prepara un curs de monitors de lleure virtual

Casalet de Nadal a Palafolls - Foto: RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Casalet de Nadal a Palafolls – Foto: RP

Tot i la situació actual de pandèmia, que afecta també les activitats d’educació en el lleure, la formació en aquest àmbit educatiu no s’atura. Un exemple el tenim a la població veïna de Malgrat de Mar, on s’ha organitzat un nou curs de monitor de lleure infantil i juvenil de cara a aquesta propera primavera, entre els mesos de març i abril.

En concret, la formació es durà a terme de forma semi-intensiva durant la Setmana Santa, entre el dissabte 27 de març al dilluns 5 d’abril, a través de classes en streaming de 10 a 12 del migdia. D’altra banda, es farà també els dies 10, 11, 17 i 18 d’abril, tots ells caps de setmana, també amb el mateix horari. L’espai de formació serà el Campus Virtual de la Creu Roja.

Núria Bernadàs, tècnica de Joventut de Malgrat de Mar, assegura que el curs cada any ha tingut molt bona acceptació, i explica que aquest cop s’ha optat pel format virtual per adaptar-se a les actuals circumstàncies. Tot i així, no descarta que, si la situació ho permet, es pugui fer també una part presencial.

Les inscripcions per participar en aquest curs de monitors de lleure a Malgrat s’obriran el proper dilluns 1 de març i es mantindran actives fins el dimarts 23. Cal trucar al Centre Cívic del carrer Segre de Malgrat per demanar cita prèvia i formular allà, presencialment, la inscripció. El curs té places limitades.

Bernadàs explica que la formació tindrà també pràctiques presencials, i considera important que les persones participants, més enllà de formar-se per obtenir la titulació necessària per trobar feina en el món del lleure, tinguin també vocació per treballar amb infants i joves.

El curs de monitor de lleure infantil i juvenil de Malgrat de Mar serà de 140 hores en línia, més 160 hores de pràctiques i una memòria d’aquestes. El cost del curs és de 80 euros, i està subvencionat per la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Malgrat de Mar.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics