Blanes habilita un espai extern als seus ambulatoris per donar atenció psicològica derivada de la Covid-19

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Des d’aquest passat dijous, Blanes té en marxa el servei d’atenció psicològica per la Covid-19, que vol oferir un nou recurs per tractar diversos casos relacionats amb l’angoixa, la por o les sensacions adverses que provoquen en una persona l’actual situació pandèmica.

Segons informa l’Ajuntament de Blanes, el servei s’allotja al local municipal de La Plantera, a l’Avinguda Catalunya, un espai cedit per l’Ajuntament de Blanes al Departament de Salut a través de l’Àrea Bàsica de Salut de Blanes. A la vegada, també s’ha comptat amb el suport de la junta de l’Associació de Veïns d’aquest barri, que contribuiran a què la nova atenció pugui dur-se a terme.

El consistori blanenc afirma que el compromís a què s’ha arribat amb la cessió de l’espai és que el servei es doni un cop a la setmana, els matins de dijous, amb la intenció que s’allargui almenys durant tot aquest any 2021.

L’atenció per atendre els usuaris, informa l’ajuntament, té un format de “teràpia de grup” amb el suport d’un professional, amb l’objectiu que es puguin compartir emocions i maneres d’afrontar les situacions.

L’Ajuntament de Blanes recorda que el de la Plantera és el tercer local social que hores d’ara funciona de manera externa als ambulatoris del municipi per serveis relacionats amb la Covid-19.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics