El sociosanitari de Calella recupera les visites a pacients de llarga estada

Foto: CSMS
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

A partir d’avui dilluns, els pacients ingressats a llarga estada a l’Hospital Sociosanitari de Calella podran tornar a rebre visites. La Corporació de Salut del Maresme i la Selva afirma que la millora de les dades i el fet que la majoria de persones d’aquesta unitat ha generat anticossos contra la Covid-19 -ja sigui per haver passat el virus o per haver rebut la vacuna- permet una “lleugera obertura”.

Segons informa l’ens sanitari, les visites als pacients de llarga estada s’hauran d’acordar prèviament amb els professionals de la unitat, ja que aquests seran els encarregats d’autoritzar-les i de fer-ne el seguiment. En aquest sentit, s’han establert dues franges horàries diàries d’una hora cadascuna, d’una a dues del migdia i de 7 a 8 de la tarda. Les visites només es podran fer en una de les dues franges, només es permetrà l’entrada d’un acompanyant per pacient i sempre haurà de ser la mateixa persona, per minimitzar riscos. Durant la visita s’hauran d’adoptar totes les mesures de seguretat i prevenció contra la Covid-19.

La CSMS informa que els acompanyants i els pacients podran acudir als espais comuns, com per exemple el vestíbul de l’hospital, sempre que hi hagi una baixa afluència de persones i es compti prèviament amb l’autorització dels professionals.

La recuperació de les visites a la unitat de llarga estada del sociosanitari de Calella arriba pràcticament dos mesos després d’haver-les hagut de suspendre per l’empitjorament de la situació epidemiològica.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics