Les Green Pala, finalistes i guanyadores del premi Joves pel Demà

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El grup de palafollenques Green Pala ha obtingut més de 2.000 “m’agrada” al seu vídeo a YouTube, on presentaven el seu projecte de recuperació i conservació de l’espai natural que envolta el Molí d’en Puigvert.

Aquesta passada mitjanit es tancaven les votacions dels premis Joves pel Demà, impulsats per la Fundació Catalana de l’Esplai en col·laboració amb el Diari Ara, i amb la xifra de reaccions obtinguda al vídeo les joves han aconseguit ser el primer dels 5 projectes finalistes al certamen.

Marta Martí, dinamitzadora juvenil del local jove Can Batlle, assegura que la notícia ha estat una sorpresa molt ben rebuda pel grup, i es mostren molt agraïdes pel suport rebut i que els ha permès guanyar el premi.

Després d’haver estat finalistes, les GreenPala rebran una aportació econòmica de 300 euros per iniciar el seu projecte de conservació del Molí d’en Puigvert, també una estada formativa de cap de setmana amb experts en sostenibilitat, acció social i comunicació, així com la difusió de la iniciativa a través dels canals de Fundesplai i el Diari Ara.

Un cop coneguts els resultats dels premis, ara les Green Pala esperen rebre la recompensa per la seva tasca i poder iniciar el projecte de seguida que es pugui.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics