URGENT

Comencen les portes obertes dels centres educatius de Palafolls

Compartiu aquesta història

Aquesta tarda, a partir de les 5, l’Institut Font del Ferro de Palafolls explica telemàticament el funcionament del centre i aclareix els dubtes de pares i mares davant d’un nou procés de matriculació i pel proper curs.

La pandèmia ha obligat a adaptar les tradicionals jornades de portes obertes amb les quals els centres educatius ofereixen visites a les instal·lacions, mentre es donen informacions relatives al funcionament general i el projecte educatiu de cada escola o institut.

Enguany els 4 centres palafollencs -llar, escoles i institut- adapten les seves portes obertes amb jornades virtuals i d’altres de presencials.

L’institut és el primer en oferir les portes obertes telemàtiques, aquesta tarda, i demà i dimecres serà el torn de les escoles Ferreries i Mas Prats.

El centre de secundària utilitza la plataforma Google Meet per fer la trobada digital d’avui, i s’ha demanat a les famílies una inscripció prèvia per tal de facilitar-los l’enllaç de la reunió.

Ho explica Jordi Busquets, director de l’Institut Font del Ferro de Palafolls.

Demà dimarts, a partir de les 3 de la tarda i a través del Youtube, es podrà veure la jornada de portes obertes de l’escola Les Ferreries. Dimecres serà el torn de Mas Prats, que de la mateixa manera que l’institut farà servir el Meet per explicar-se telemàticament.

Qui prefereixi visitar presencialment les escoles i escoltar les explicacions directament dels responsables educatius pot apuntar-se a les jornades de portes obertes presencials. En aquest cas, es faran sota inscripció prèvia per evitar aglomeracions i garantint la seguretat de pares i alumnes.

El director de l’Institut de Palafolls recalca que no es tractarà d’una visita al centre sinó que tindrà un format de reunió.

Els centres han programat visites presencials aquest dimecres, en el cas de l’Institut, i dissabte a les 2 escoles.

Encara es poden fer inscripcions a través del web de l’Ajuntament de Palafolls.

Les preinscripcions escolars pel proper curs arrenquen el dia 15 de març -en el cas de secundària començaran el 17- i s’allargaran fins el dia 24.

Pel que fa a la Llar d’Infants Palafollets, la visita presencial està programada pel 6 d’abril i la jornada telemàtica es farà l’endemà, dia 7. En aquest cas es fa més tard perquè la preinscripció també és més tardana.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics