URGENT

La Biblioteca de Palafolls estrena directora

Compartiu aquesta història
Foto: RP

La Biblioteca de Palafolls compta des d’aquesta setmana amb una nova persona al seu capdavant. Es tracta d’Anna Miralles, bibliotecària pinedenca amb més d’una dècada d’experiència al seu municipi.

Aquesta emissora ha pogut parlar amb Miralles des del mateix equipament, on ja s’ha posat a treballar amb ganes de “sumar en un projecte ja començat” i amb l’objectiu de donar-li “continuïtat i renovació”.

La nova directora explica que arriba a Palafolls amb les eines que li ha donat l’experiència prèvia a Pineda, i afirma que ho fa amb moltes ganes d’afrontar el nou projecte.

La nova directora de la Biblioteca Enric Miralles de Palafolls assegura que un dels aspectes que es volen abordar és el de potenciar l’educació des de l’equipament i en consonància amb les escoles palafollenques, convertint l’espai en un referent en aquest sentit.

D’altra banda, Anna Miralles afirma també que ara toca fer una tasca important a nivell de renovació i gestió de l’espai i del material.

Des de l’Ajuntament de Palafolls s’ha volgut agrair la feina realitzada per l’anterior director, Josep Maria Simon, durant els anys en què ha estat al capdavant i ha format part del projecte de la Biblioteca Enric Miralles.

Ara mateix, la Biblioteca de Palafolls es manté oberta amb cita prèvia per préstec els matins dels dimarts i els dijous, així com també les tardes dels dimarts. Les devolucions de documents prestats es continuen fent a través de les bústies de retorn.

Des del centre continuen oferint el Club de Lectura de forma virtual, i esperen que d’aquí a poques setmanes es puguin començar a reprendre altres serveis i també reobrir l’espai.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics