Nous talls programats a la xarxa elèctrica de Ciutat Jardí per aquest divendres

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La companyia EDISTRIBUCION, encarregada del subministrament elèctric al nostre municipi, ha anunciat nous talls programats a la xarxa i que han d’afectar parcel·les de diversos carrers de la urbanització de Ciutat Jardí el proper divendres 5 de març.

Concretament, segons informa la companyia elèctrica, es tracta dels carrers Clavell, Geranis, Gladiols, Violetes i Margarides, tots ells situats a la part sud de la urbanització.

La previsió que fa EDISTRIBUCION és que el tall en el subministrament es produeixi des de dos quarts de 9 del matí i fins a dos quarts d’1 del migdia. La interrupció programada, segons l’empresa, es deu a uns treballs de manteniment i millora a la xarxa de distribució, amb l’objectiu d’“incrementar la qualitat del servei elèctric”. Tot i així, des de la companyia s’avisa que les línies es consideren “en tensió”, i que per tant el subministrament es pot reposar “en qualsevol moment”:

Per a qualsevol aclariment, EDISTRIBUCION posa a disposició el telèfon 800 76 07 06 i també el seu portal web, www.edistribucion.com.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics