La Diputació projecta un pas de vianants per accedir al geriàtric de Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’ens provincial ha confirmat a Ràdio Palafolls que està elaborant un projecte per reorganitzar i millorar l’accés al centre geriàtric de la nostra localitat. Un projecte que podria incloure un pas de vianants entre la zona d’estacionament de vehicles, a tocar del camp de la Figuerassa, i fins el propi centre. Tot i així, aquesta opció encara no està confirmada.

L’Ajuntament de Palafolls ja havia demanat una solució en aquest punt del nostre municipi. Justament, el centre es troba a la cruïlla de dues carreteres que depenen de la Diputació de Barcelona.

Fa molt temps que els familiars i el propi centre residencial reclama una solució a la seguretat d’accés al geriàtric, situat a la cruïlla de dues carreteres i on el pas de vehicles causa inseguretat als treballadors o familiars que visiten als avis i àvies interns al centre.

Just fa un any, el febrer de l’any passat, el centre lliurava centenars de signatures a l’Ajuntament reclamant un pas de vianants que regulés l’accés al geriàtric des de l’aparcament de sorra que hi ha a tocar de la Figuerassa, l’únic espai on estacionar els vehicles de treballadors i visitants.

Diumenge un familiar publicava un vídeo denúncia explicant els problemes de seguretat que hi ha per accedir al geriàtric amb una persona gran que utilitza cadira de rodes després d’una passejada exterior.

Aquesta denúncia ha estat el detonant d’una altra campanya de recollida de signatures en línia, a través de la plataforma change.org, que demana solucions a la mobilitat de vianants en aquest punt i que ja porta una vuitantena d’adhesions.

             Campanya a Change.org

Segons la Diputació de Barcelona, tot just s’està redactant el projecte, i encara no es poden donar terminis d’execució. El que sí avancen des de l’ens provincial és que un cop es tingui enllestit el projecte es presentarà a l’Ajuntament de Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics