Blanes aixeca més de 1.100 actes en quatre mesos per incompliment de les mesures anti-Covid

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: Ajuntament de Blanes

Des de l’inici de la segona onada de la pandèmia, la Policia Local de Blanes ha registrat un total de 1.143 actes per haver incomplert alguns de les restriccions per fer front al coronavirus, així com s’han identificat més de 12 Mil vehicles. Respecte l’últim balanç, ara fa un mes, s’han aixecat 227 actes-sanció més i s’han identificat més de 2.600 vehicles.

Segons informa el consistori, la majoria de les actes-sanció són per incompliment del confinament, bé fos municipal en el seu moment o bé comarcal, però també s’ha interposat denúncies a usuaris i responsables de bars, restaurants i establiments per incomplir l’horari d’obertura o l’aforament màxim permès. En menor mesura, s’han registrat també sancions per no dur posada la mascareta a la via pública.

El consistori blanenc informa que la Policia Local de Blanes continua duent a terme de forma periòdica diversos controls de carretera per regular la mobilitat, fent especial incís en els caps de setmana.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics