Malgrat convertirà el Centre Cívic de la Immaculada en l’Espai Jove

Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar

L’antic Centre Cívic de la Immaculada, situat al carrer doctor Marañón de Malgrat de Mar, acollirà el futur Espai Jove del municipi. Així ho anunciat el consistori malgratenc, que ara fa una setmana aprovava per Junta de Govern Local el pla d’usos i funcionament d’aquest espai, redactat per la Diputació de Barcelona i que aposta per destinar bona part dels espais del centre a equipament juvenil.

Segons informa l’Ajuntament de Malgrat de Mar, es va sol·licitar ajuda tècnica a la Diputació de Barcelona a través del Catàleg de Serveis 2020 per poder donar resposta a les necessitats que tenen els i les joves de Malgrat de disposar d’un equipament jove de referència.

Segons el consistori, aquest pla s’ha fet en base a un treball conjunt amb joves del municipi mitjançant 422 enquestes i sessions amb joves dels centres de Secundària i d’entitats juvenils de Malgrat.

El futur Espai Jove conviurà amb algunes entitats que actualment fan ús d’aquest espai. L’equipament, segons l’ajuntament malgratenc, vol ser un “espai referencial” pel jovent de Malgrat, que pugui ser un espai de trobada i relació dels joves i que ofereixi activitats que donin resposta a les seves demandes, alhora que vol ser un “espai facilitador d’iniciatives joves”.

Segons la regidoria de Joventut de l’Ajuntament, el pla d’usos aprovat aquesta setmana passada és un primer pas que ara ha d’anar seguit d’un estudi del cost econòmic de les obres per poder adaptar els espais actuals del centre cívic a les necessitats que tindrà com a equipament juvenil.

Segons avança el consistori, el nou Espai Jove de Malgrat comptarà amb un servei d’informació i assessorament juvenil, orientació acadèmica, laboral i també en l’àmbit de la salut, espai de treballs i deures, així com un programa d’activitats socioculturals i lúdiques.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics