URGENT

L’atletisme palafollenc disputa demà al Sant Jordi la final del Campionat de Catalunya en Pista Coberta

Compartiu aquesta història
Foto: CD Palafolls

Cita important al calendari de l’atletisme del CD Palafolls, que demà dissabte viatja a Barcelona per disputar la final del Campionat de Catalunya Sub14 en Pista Coberta, i que tindrà com a escenari el Palau Sant Jordi.

Els atletes Alba Benito, Núria Souto i Pol González defensaran els colors del club palafollenc en la disciplina de salt de perxa i en categoria Sub14.

D’altra banda, la també palafollenca Ainhoa Fitó, sota les sigles del Club Atletisme Canovelles, disputarà la cursa dels 1.000 metres llisos, en una final que des de l’entitat palafollenca qualifiquen d’“apassionant”.

Per la seva banda, Núria Escudero, en categoria Sub16 Femení, compartirà equip en la final de relleus de 4×300, juntament amb Fitó i dues atletes més del club de Canovelles.

El Campionat de Catalunya Sub14 en Pista Coberta és un certamen autonòmic destinat a atletes nascuts els anys 2008 i 2009, i acollirà els atletes classificats a la Jornada Prèvia celebrada el passat 27 de febrer. En total, segons informa la Federació Catalana d’Atletisme, més de 200 atletes catalans participaran en aquest autonòmic per lluitar pel títol català de la categoria.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics