URGENT

Les dues escoles de Palafolls ofereixen aquest matí les seves jornades de portes obertes

Compartiu aquesta història

Les escoles Mas Prats i les Ferreries de Palafolls celebren avui dissabte les seves sessions presencials de les jornades de portes obertes. La situació sanitària actual ha obligat a adaptar aquestes jornades prèvies a la preinscripció escolar. D’aquesta manera, els centres educatius de Palafolls han apostat per combinar sessions telemàtiques, celebrades al llarg d’aquesta setmana, amb una jornada per a aquelles famílies que prefereixen visitar els centres de forma presencial.

D’aquesta manera, les dues escoles d’infantil i primària de Palafolls ofereixen al llarg d’aquest matí tres torns per poder assistir presencialment al centre. De 10 a 11 i d’11 a 12 es reserva la visita a famílies de P3, mentre que 12 a 1 del migdia s’ha reservat per a famílies de P4, P5 i primària de nova inscripció. Els assistents a aquesta jornada han hagut d’inscriure’s amb cita prèvia.

La jornada d’avui a les dues escoles palafollenques ve precedida per la que ja va celebrar aquest dimecres l’Institut Font del Ferro de Palafolls, que també va oferir durant aquell dia la possibilitat d’ensenyar el centre i el seu projecte educatiu de forma presencial i en format de reunió a les famílies dels alumnes.

D’aquí a just un mes, el 6 d’abril, la Llar d’Infants Palafollets oferirà la seva visita presencial, i la sessió telemàtica es farà l’endemà, dia 7.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics