Malgrat estrenarà aquest dissabte les obres de millora a les places Fèlix Cardona i Família Maristany

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El municipi veí inaugurarà de forma oficial aquest proper dissabte les obres de millora que s’han estat duent a terme a les places de Fèlix Cardona i de la família Maristany, situades al barri de Malgrat Nord.

L’Ajuntament de Malgrat de Mar ha organitzat un acte inaugural que començarà al punt de dos quarts d’11 del matí a la plaça Cardona i una hora més tard a la plaça Maristany. La proposta inclourà primer una activitat sobre la figura de l’explorador malgratenc que dona nom a la plaça, a càrrec de l’actriu malgratenca Assumpta Mercader, i que porta per títol “La motxilla d’en Fèlix Cardona”. 

A continuació, informa el consistori, la Colla de Diables Ratpenatsinfernals oferirà una tabalada estàtica a la cruïlla del carrer de Girona amb l’avinguda Mediterrània que enllaçarà amb la inauguració de la plaça de la Família Maristany, i que inclourà també una exhibició de Twirling i una exhibició de hip-hop.

Per assistir als actes cal fer una inscripció prèvia per telèfon, trucant al 93 761 98 13, o bé per correu electrònic a l’adreça igualtat@ajmalgrat.cat.

Segons informa l’Ajuntament de Malgrat de Mar, les obres de remodelació de la plaça de Fèlix Cardona han costat prop de 110 Mil euros, i s’han dut a terme després d’un procés de participació ciutadana en què els veïns van votar majoritàriament que la plaça es convertís un espai de descans. Entre altres, s’ha retirat la pedra-monument en homenatge a Fèlix Cardona; s’ha col·locat terra de cautxú, un gronxador adaptat i una font d’aigua potable; s’ha augmentat la il·luminació de la plaça i alhora reduït l’altura dels fanals per no molestar els habitatges dels voltant.

D’altra banda, a la plaça Família Maristany les obres de millora han tingut un cost de prop de 27.500 euros, i en aquest cas s’han renovat el paviment, papereres i bancs, així com els jocs infantils. També s’hi han fet millores en matèria de seguretat pels usuaris i instal·lat una petita tarima d’obra per fer-hi petits actes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics