Es mantenen els contagis i pugen els ingressos per covid19

Test de detecció ràpida de la COVID-19 - Foto: Jarun Ontakrai
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La passada setmana Palafolls va registrar 7 contagis per coronavirus, un més dels que s’havien detectat la setmana anterior. Cal destacar, però, que des de dijous passat cap palafollenc ha donat positiu en les proves diagnòstiques que es fan, ja sigui PCR o prova d’antígens.

Unes dades de contagi que es mantenen molt similar en l’últim mes. En les últimes 4 setmanes la mitjana de contagis ha estat de 7 contagis setmanals, lluny de les dades registrades al tombant d’any amb puntes de 35 contagis al nostre municipi.

A Malgrat de mar les dades han baixat clarament en l’última setmana. Han passat  de 22 contagis fa 2 setmanes a 13 la passada. O Tordera que ha registrat 7 nous contagis per coronavirus, 3 menys que fa dues setmanes.

Tot i que el nombre de contagis als municipis de la zona es mantenen o baixen, la pressió assistencial ha experimentat un lleuger augment.

El nombre total de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva és de 50 persones. Això suposa ,5  més que a principis de la passada setmana. Actualment hi ha 21 persones a l’Hospital de Calella, 9 al sociosanitari de Calella i 20 a l’Hospital de Blanes.

En aquesta setmana s’han registrat 6 defuncions en aquests centres hospitalaris.

Segons els informes de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS), el risc de rebrot a l’Alt Maresme, en la darrera setmana, se situa en els 240 punts i l’RT és de l’1,12, un pel superior a la de fa una setmana.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics