L’ACEP prepara una campanya de promoció del comerç local per aquest Sant Jordi

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

D’aquí a un mes i mig arribarà Sant Jordi. Enguany, tot i no haver-hi el confinament de la primavera passada, la diada torna a estar envoltada d’incertesa sobre com se celebrarà.

Paral·lelament a això, Palafolls ja ha començat a impulsat iniciatives per aquella jornada del 23 d’abril, una de les quals amb el comerç local com a protagonista i que vol servir per dinamitzar-lo.

Es tracta d’una campanya de promoció dels establiments a través d’un concurs d’aparadors. Tot plegat engegarà el dia 1 d’abril, a partir del qual els clients podran adquirir butlletes per participar al concurs comprant als negocis adherits a l’ACEP. Deu dies més tard es podran mirar els aparadors dels comerços i votar el que més agradi; en aquest cas, hi ha temps fins el dia 20 d’abril.

En parla Francesc Tresserras, president de l’Associació de Comerciants i Empresaris de Palafolls.

La campanya, que s’ha anomenat “Per Sant Jordi, diverteix-te, juga, compra” donarà dos guanyadors. D’una banda, el comerç que rebi més suport pel seu aparador decorat tindrà un any de quota gratuïta de l’ACEP; de l’altra, el client participant al concurs que guanyi el sorteig obtindrà 300 euros per gastar a les botigues adherides a l’entitat. El dia 23 d’abril, Diada de Sant Jordi, s’anunciaran els guanyadors a través del compte d’Instagram de l’ACEP.

Tresserras afirma que la campanya s’impulsa amb la voluntat de promocionar el comerç de Palafolls, sobretot de cara a aquest proper Sant Jordi.

Aquesta campanya forma part del seguit d’iniciatives impulsades des de l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Palafolls i l’Associació de Comerciants i Empresaris de Palafolls amb l’objectiu de dinamitzar el teixit comercial del nostre municipi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics