URGENT

Neix el Bike Festival Santa Susanna

Compartiu aquesta història

Nova iniciativa en el camp esportiu a l’Alt Maresme, aquest cop amb la bicicleta com a protagonista. Es tracta del Bike Festival Santa Susanna, una proposta que s’estrena aquesta primavera i que durant dos dies acollirà diferents activitats entorn del ciclisme.

Segons ha informat l’Ajuntament de Santa Susanna, tot plegat es durà a terme al llarg del cap de setmana del 17 i 18 d’abril. En l’àmbit competitiu, dissabte es disputarà una contrarellotge puntuable per a la general de la Copa Catalana Internacional Biking Point. El consistori susannenc afirma que s’hi veuran les cares els millors ciclistes del món en un “exigent recorregut”. EL mateix dia també se celebrarà la Copa Catalunya Infantil. L’endemà diumenge, el municipi acollirà la Super Cup Massi, un certamen que torna a ser puntuable per al rànquing de la Unió Ciclista Internacional, dins de les curses de la disciplina XCO.

En una vessant fora de la competició, el Bike Festival Santa Susanna oferirà també l’E-Bike Day, una proposta d’activitat no competitiva amb bicicleta de muntanya –bé sigui convencional o elèctrica-, i que posa en valor el patrimoni, la natura i la gastronomia del territori.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics