S’inicien els treballs per renovar l’enllumenat dels sectors industrials de Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquesta setmana han començat les obres que ha de renovar i actualitzar el sistema d’enllumenat als polígons industrials del Puigvert, Vallplana i riera Roquet.

En molts d’aquests casos el sistema d’enllumenat està instal·lat, però no va arribar a funcionar mai bàsicament pel robatori sistemàtic de cable de coure, vandalisme o perquè alguns fanals estaven malmesos pels cops de camions o vehicles que maniobraven per estacionar.

Per això el nou projecte que s’està desenvolupant ha d’enretirar els fanals de la línia de paviment per desplaçar-los més cap a l’interior i evitar possibles desperfectes per vehicles que estacionen a la zona.

Ja s’ha començat a fer la rasa per on passarà la nova xarxa. RP

El projecte contempla reaprofitar els fanals que estiguin en bones condicions, però s’incorporaran almenys una 80a de nous elements, ja siguin per substituir de malmesos o perque se’n posaran on abans no n’hi havia. També es farà una nova xarxa electrica, noves escomeses i 3 nous quadres elèctrics que alimentaran els 184 fanals que tindran finalment aquests polígons industrials.

El projecte de renovació de l’enllumenat i del sistema elèctric s’aprofitarà també per fer els treballs per preparar la instal·lació de les 11 càmeres de seguretat que s’han de posar en aquests polígons industrials. Ara com ara només es farà l’obra civil, és a dir, es colocaran i cimentaran els pals on en breu s’instal·laran les 11 càmeres de videovigilància.

Tot aquests treballs, segons consta en el projecte, trigaran uns 2 mesos i mig a finalitzar-se. Posteriorment caldrà esperar la connexió de la companyia elèctrica.  Aquesta actuació té un cost de 320.000€, que paguen els empresaris dels polígons juntament amb la Diputació de Barcelona

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics