Dilluns s’aixeca el confinament comarcal i les botigues reobriran els caps de setmana

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

A partir de dilluns, els palafollencs d’una sola bombolla de convivència ja podran anar a Blanes sense infringir les restriccions anti-Covid. Ho podran fer amb la nova flexibilització de les mesures, que aixecaran el confinament comarcal.

Segons la consellera de Salut, Alba Vergés, això significa que “es manté el perímetre comarcal, però que és permeable per permetre sortides de la comarca amb la bombolla de convivència”. En aquest sentit, el conseller d’Interior, Miquel Samper, ha apuntat en la compareixença d’aquest migdia que la mobilitat es limita a la família, i ha afegit que a partir del 26 de març, per Setmana Santa, es limitaran les reunions entre persones de diferents nuclis de convivència, que només podran fer-se en espais públics. En el cas d’espais tancats, es permetrà un màxim de 4 persones.

Una altra de les novetats és que el comerç de fins a 800 metres quadrats podrà obrir tots els dies de la setmana, també el cap de setmana.

En l’àmbit esportiu, es permetran les competicions federades per als menors de 16 anys, i es permet l’assistència de públic a les competicions esportives amb seient preassignat, exceptuant les estatals i internacionals que tenen prohibicions d’altres organismes.

Pel que fa a la restauració, no hi ha canvis, ja que es mantindrà l’horari actual d’obertura de bars i restaurants, que podran atendre clients en els locals de forma ininterrompuda entre les 7.30 i les 17 hores.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics