Pau Perales i Sara Souto milloren els seus registres en 2.000 i 60 metres

Foto: CD Palafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: CD Palafolls

Nou cap de setmana amb bons resultats per l’atletisme palafollenc, que continua sumant bones marques al seu palmarès. Aquest cop, a l’Estadi Municipal Joan Serrahima de Barcelona, Pau Perales ha superat el millor seu registre a la distància de 2.000 metres, amb un temps de 7 minuts 0 segons. Per la seva banda, Sara Souto també ha obtingut una millora del seu registre en distància de 60 metres, amb un temps de 9,6 segons.

D’aquesta manera, segons han informat des del CD Palafolls, els dos atletes palafollencs s’han posicionat “molt positivament” al rànquing provisional de la temporada.

Paral·lelament a aquests bons resultats obtinguts a la capital catalana i més a prop de Palafolls, a les pistes municipals de Lloret de Mar, s’hi ha disputat aquest cap de setmana el Gran Premi d’Atletisme. L’esdeveniment, que s’ha fet sense públic a les graderies i aplicant totes les mesures anti-Covid, ha acollit un total de 42 atletes d’entre 4 i 12 anys. Els esportistes palafollencs han disputat les proves de 600 metres, salt de llargada i 60 metres.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics