Augmenten les sancions per trencar el toc de queda nocturn en el primer cap de setmana de noves mesures

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El passat cap de setmana ha estat el primer amb l’aplicació del nou relaxament de les mesures per fer front a la Covid-19. De fet, ja fa una setmana que el confinament comarcal ja no s’aplica entre les bombolles de convivència, per la qual cosa els palafollencs i palafollenques que viuen conjuntament ja han pogut desplaçar-se lliurement, per exemple, a la ciutat veïna de Blanes, que pertany a la comarca de la Selva.

Aquestes noves mesures han fet incrementar la mobilitat a la nostra zona, i així ho ha percebut el cos de la Policia Local de Palafolls, que ha continuat duent a terme controls durant el cap de setmana.

En aquest cas, però, el sergent del cos palafollenc, Xavi Reina, ha explicat a RP que s’ha detectat un augment de les persones que han trencat el confinament nocturn, que es manté igualment en vigor malgrat les noves mesures. En concret, segons informa Reina, s’han aixecat un total de 8 actes per aquesta infracció.

El sergent de la Policia Local de Palafolls afirma que, fins ara, la restricció de la mobilitat nocturna era de les mesures que més es complien entre la ciutadania, i que els ha “sorprès” aquest augment.

Reina afegeix que totes aquestes sancions s’han aixecat durant els controls que la Policia Local ha fet al llarg d’aquest passat cap de setmana a la carretera B-682, d’accés a la Costa Brava.

La flexibilització de les mesures anti-Covid en el primer cap de setmana d’aplicació s’ha deixat notar sobretot a nivell de mobilitat i també d’afluència de visitants a localitats properes com Malgrat o Blanes, on la Policia Local també ha extremat el control del compliment de les restriccions, sobretot pel que fa als aforaments dels locals amb més presència de gent.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics