Mar Páez es col·loca primera al rànquing de 2.000 metres marxa

L’atleta palafollenca torna a sumar un bon resultat al seu palmarès. Va ser aquest passat cap de setmana a la cursa del Gran Premi de Gavà, on Páez va aconseguir millorar la seva marca en 48 segons després d’encapçalar la prova des del primer moment amb un “fort ritme”, segons informen des del CD Palafolls. Aquesta actuació li permet ara col·locar-se, de forma provisional, primera al rànquing de 2.000 metres marxa.

A la cursa de Gavà també hi van participar unes dues altres atletes del club palafollenc, com van ser, d’una banda, Íngrid Massó, que va arribar en 5a posició, i Sara Souto, especialista en distàncies de velocitat.

El proper dissabte està prevista la celebració del Trofeu Centenari Relleus de promoció, competició que tindrà lloc a l’Estadi Municipal d’Atletisme Josep Molins de Sabadell. En aquesta prova, des del CD Palafolls afirmen tenir la intenció de portar-hi un mínim de tres equips -en les categories de 4×60 Sub12 Femení i 4×80 i 4×200 Sub14 Femení- i participar en diverses proves de velocitat i llançaments.

També aquest proper cap de setmana, en aquest cas diumenge, la feina continua per dos altres atletes de Palafolls, com són Pau Perales i Ainhoa Fitó, que participaran al XI Campionat de Catalunya de Cros Curt. Tots dos hi aniran a buscar la victòria.