Dos especials del programa Pre-Ocupats donaran veu als joves en el Forma’t

Imatge de la xerrada de dilluns passat. RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Les primeres jornades d’orientació educatives de Palafolls, el Forma’t, continuen avui dimecres. Aquest matí s’ha fet una xerrada sobre la Garantia Juvenil, un programa d’inserció laboral per a joves.

Imatge de la xerrada de dilluns passat. RP

A la tarda, tocades les 6, es farà el primer dels dos programes especials de l’espai radiofònic PreOcupats, un programa ideat per joves estudiants que busquen donar eines a d’altres joves alhora d’encarar el seu futur educatiu o laboral.

El PreOcupats es farà avui des del Teatre de Palafolls amb convidats joves que explicaran la seva experiència entorn al moment de decidir què fer un cop acabada l’educació obligatòria.

De fet, el d’avui no serà l’únic programa especial, ja que divendres es farà un nou programa similar amb noves experiències de joves que es troben actualment estudiant i que presentaran diferents sortides educatives.

Justament, aquest és l’objectiu del Forma’t: donar eines a joves, famílies i docents per encarar el moment crucial de definir el futur educatiu o laboral un cop s’esgota l’etapa d’ensenyament obligatori.

Aquests dos programes es podran seguir per les xarxes socials de RP a partir de les 6.

Ja dilluns passat, aquesta emissora va organitzar un col·loqui amb famílies palafollenques que van explicar com van acompanyar i com van viure aquest moment amb els seus fills i filles.

El Forma’t avui també preveu una presentació de diferents PFI, és a dir, Programes de Formació i Inserció. De forma telemàtica es presentaran programes com els d’auxiliar de muntatges i instal·lacions elèctriques, aigua i cas, de pintura, imatge personal, entre d’altres. Aquesta xerrada serà a les 7 de la tarda i es podrà seguir pel youtube de l’Ajuntament.

El Forma’t és una iniciativa de l’Ajuntament de Palafolls i de l’Institut Font del Ferro, i compta amb el suport de la resta d’agents educatius del poble i de Ràdio Palafolls.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics