A la venda les entrades per l’actuació infantil de l’Aire

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest migdia s’habilitarà la plataforma en línia a través de la qual es podrà reservar les localitats pels diferents espectacles programats a l’Aire, el festival que substituiex la Festa Major Petita.

Es podrà reservar entrades a través del web palafolls.cat, ja que la majoria d’espectacles previstos són gratuïts, però requereixen d’assignació de plaça prèvia, per cobrir amb les normatives anticovid.

Les entrades que ja són a la venda són les de les sessions del Monstre de Colors, que finalment tindrà 4 sessions després que  l’Ajuntament de Palafolls ha decidit ampliar el nombre de funcions d’aquest espectacle infantil. Així hi haurà 4 funcions de 100 espectadors; dues dijous i dues més divendres.

Així, el proper dijous s’oferiran dues noves sessions d’“El monstre de colors” a les 5 i a les 7 que se sumen a les ja previstes l’endemà divendres al matí, a dos quarts d’11 i a dos quarts d’1 del migdia.

Aquest espectacle, l’únic que té una entrada de 3€, ja s’havia programat fa un any i que es va ajornar per la covid. 

Així les persones que ja tenen entrada de l’any passat, l’han de bescanviar, sense cost, per una de nova. Aquells que tot i tenir entrada de l’any passat no hi volen anar, poden retornar l’entrada i se’ls retornarà l’import de l’entrada.

Aquells que vulguin una entrada poden anar al MiD a buscar l’entrada física. Són les úniques entrades de l’Aire que no es podran reservar per internet i que caldrà anar a buscar i pagar al MiD.

Morales recorda que l’espectacle “El monstre de colors” es farà al Teatre de Palafolls, a diferència de la resta de propostes del cicle Aire, que es faran a la plaça de Poppi i també a la glorieta del Doctor Torner. Les entrades per aquesta actuació infantil tenen un cost 3 euros.

El tècnic de Cultura recorda que l’assignació de places és una de les diferents mesures que s’han establert per evitar contagis de Covid-19.

A banda d’“El monstre de colors”, la programació del cicle Aire de Palafolls inclourà també les actuacions dels grups Punks & Company i PelukAss -el divendres 2 d’abril-; ABBA The New Experience -el dissabte 3 d’abril-, així com el Circ Vermut i l’actuació de Beth Rodergas -actuacions que tancaran la programació el diumenge dia 4.

Per a més informació i per qualsevol dubte es pot contactar amb l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Palafolls a través de correu electrònic o telèfon o bé també a l’edifici del MiD.

 

Consulta aquí la programació completa del festival Aire.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics