Bon valoració de servei de taxi a demanda a Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El passat 18 de gener es va posar en marxa una opció a la carta de transport públic de Palafolls. Es tracta del servei de taxi a demanda, una aposta del govern palafollenc per millorar la connectivitat de totes les zones del municipi, especialment les urbanitzacions, i que permet fer trajectes des del domicili i fins al centre del municipi -i viceversa.

La regidora de Transports al consistori palafollenc, Helena Carles, ha fet bona valoració de servei un cop passades aquests primeres setmanes en funcionament. Assegura que  ha tingut molt bona acceptació per part de la ciutadania, i de fet s’ha ampliat de dos a tres els taxis que ofereixen servei.

Fins ara ja s’han comptabilitzat una setantena de viatges, i assegura que la tipologia d’usuaris és molt variada.

El servei de taxi a demanda es pot demanar, amb 24 hores d’antelació, trucant al telèfon gratuït 900 69 65 66, i reservar dia i hora per realitzar el trajecte, que ha de ser dins del terme municipal de Palafolls.

En aquest sentit, Carles recorda que les peticions es gestionen de forma centralitzada des de l’Associació de Municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà, i explica que els taxistes es troben amb casos d’alguns usuaris que els truquen directament. Un altre aspecte a millorar, segons la regidora, és la gestió de les dades que han de donar els usuaris quan fan la reserva, especialment en el cas de la gent més gran.

Amb tot, Carles considera que cal donar a conèixer més el servei entre la població, i assegura que s’està preparant una nova cartelleria per fer-ne més difusió.

Tot i que es tracta d’una prova pilot, la regidora de Transports afirma que el consistori s’ha compromès a continuar impulsant el servei de taxi a demanda i d’anar-ne fent valoracions periòdicament per tal de millorar-lo.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics