URGENT

Palafolls pendent de la 4a línia de P3 pel curs vinent

Compartiu aquesta història

Ahir va finalitzar el procés de preinscripció pel curs vinent del segon cicle d’infantil i primària.

Amb les dades a la mà, i a l’espera de la baremació de places, han sol·licitat iniciar P3 82 infants entre les dues escoles de la nostra localitat. Aquesta xifra fa estar al nostre poble en el llindar de la 4a línia de P3 pel curs vinent.

Segons la regidora d’enseyament de Palafolls, Susanna Pla, a l’inici del procés de preinscripció es comptava amb 3 línies, però amb aquestes 82 places ja s’està parlant de la 4a aula.

Ara el Departament ha de confirmar aquestes preinscripcions per validar les demandes. Cal esperar que totes les places acbin formalitzant la matrícula i garantint les 4 aules, ja que  només que decaiguin 2 sol·licituds, la conselleria podria deixar en 3 línies de P3 pel curs vinent.

Sigui com sigui l’Ajuntament de Palafolls està satisfet en comprovar que enguany s’ha rebaixat la ratio d’alumnes que s’escolaritzen en centres d’altres localitats veïnes.

 A partir del 19 d’abril se sabrà el llistat de sol·licituds validades i al juny començarà el procés de matrícula pel curs vinent.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics