Arrenca el Festival Aire amb les entrades pràcticament esgotades

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Les dues primeres sessions del Monstre de Colors donaran inici avui al Festival Aire, el cicle d’actuacions que substitueix la Festa Major Petita.

El Monstre de Colors, un espectacle de titelles, música i colors per parlar de les emocions als més petits, deixa el Teatre Goya de Barcelona per venir al teatre de Palafolls a fer 4 passis; dos avui i dos més demà.

Aquest és l’únic espectacle de pagament de tot el Festival Aire i serà, amb 400 entrades venudes, el que més públic acollirà.

Demà divendres, a banda de les dues sessions infantils del Monstre de Colors, es farà el concert jove a la plaça de Poppi. A les 18h actuarà el grup local Punks & Company i posteriorment, a les 20h, actuarà PelukAss.

L’endemà dissabte serà el torn de recordar vells èxits de la formació sueca ABBA amb ABBA The New Experience, una de les millors bandes de tribut a aquesta coneguda banda, guanyadora del festival d’Eurovisió l’any 1974. Serà en un concert per a 400 persones a la plaça de Poppi. A mitjans d’abril, aquesta formació actuarà al Palau de la Música, dins del festival Mil·lenni.

Diumenge es tancarà l’Aire. Al matí es farà el circ vermut a la plaça de Poppi i al vespre arribarà l’esperada actuació de Beth Rodergas, que presentarà el seu nou treball discogràfic “Origen”. Després de 8 anys llença un nou disc amb 14 cançons, i Palafolls serà un dels primers concerts de la nova gira.

Tots els actes, excepte “El Monstre de Colors”, són gratuïts, però calia reservar entrada a través de la pàgina web de l’Ajuntament de Palafolls. Ara fa uns dies es van donar per esgotades les entrades de tots els actes, excepte dels concerts joves, que encara tenen disponibilitat.

Els actes es faran seguint les estrictes mesures de seguretat contra la Covid-19, igualment com ja va passar durant la passada Festa Major de setembre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics