URGENT

L’Ajuntament demana un estudi per redactar el nou contracte de neteja viària

Compartiu aquesta història

A finals d’aquest any acaben els 4 anys del contracte vigent del servei de neteja viària del nostre municipi. Tot i que hi ha la possibilitat de pròrroga, la intenció del consistori és treure una nova licitació amb un nou plec de clàusules que permeti afinar més el servei a les necessitats actuals del municipi.

En aquest sentit el nou govern municipal s’ha mostrat molt crític amb l’actual contracte signat per l’anterior executiu.

Al setembre, l’alcalde Francesc Alemany, va assegurar que les clàusules de l’adjudicació del contracte actual van ser un “nyap”, i que això feia que el servei no funcionés com hauria de fer-ho. De fet el batlle assegurava en aquell moment que el contracte actual és una hipoteca.

Per la seva banda, el regidor de Serveis, Jordi Villaret, va explicar llavors que l’actual operadora no compleix el contracte pel que fa a freqüències de pas i els recorreguts marcats a la licitació.

Davant d’aquesta situació, l’última Junta de Govern Local ha aprovat la contractació d’un estudi econòmic del servei de neteja viària per tal de plantejar-se una nova licitació per quan acabi l’actual contracte, a finals d’any.

Aquest estudi encarregat, a banda de valorar el cost i el preu del servei, també proposarà les prescripcions tècniques del servei, és a dir, els requeriments que s’exigiran a la futura licitació.

L’encàrrec, per un cost proper als 10.000 euros, també inclourà l’estudi de les ofertes que es presentin a la licitació.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics