Promocionen el Maresme com a destinació cicloturística

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme ha participat darrerament al WorkShow organitzat pel Cercle de Turisme de la Diputació de Barcelona en què ha volgut promoure la comarca com a destí cicloturístic.

Segons el consorci, en aquesta jornada, en què hi han participat tant empreses com destinacions i agències catalanes, s’han volgut establir noves relacions amb altres empreses amb les quals “generar producte turístic i mantenir col·laboracions i compartir coneixement del sector del cicloturisme”.

En aquest sentit, afirma l’ens, s’han establert vincles i relacions entre els territoris i les 13 agències receptives inscrites, algunes de les quals especialitzades en el turisme en bicicleta.

El consorci recorda que s’ha rebut recentment el distintiu Cicloturisme a Catalunya, una marca de l’Agència Catalana de Turisme que integra totes les empreses i entitats que realitzen activitats relacionades amb el cicloturisme. Hi ha 77 rutes arreu de la comarca del Maresme per fer en bicicleta, i que es poden consultar al perfil de Wikiloc del Consorci.

A través de la comarca també transcorren algunes proves considerades de gran rellevància i participació internacional, com són la Volta Ciclista a Catalunya, celebrada recentment; el triatló Ironman, que compta amb una prova de ciclisme; el nou Bike Festival Santa Susanna d’aquest mes d’abril, amb l’E-Bike day, així com la Copa Catalana de BTT.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics