L’Espai Agrari de la Baixa Tordera es presentarà al maig

Foto: RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: Ajuntament de Blanes

Els consistoris de Palafolls, Malgrat, Tordera, Blanes i Santa Susanna continuen treballant per constituir l’Associació de Municipis de l’Espai Agrari de la Baixa Tordera.

De fet, ja s’està pensant en mitjans de maig com a data per fer la signatura pública de la constitució d’aquesta unió dels 5 municipis així com per presentar el logotip i la pàgina web d’aquesta iniciativa, encaminada a impulsar l’espai agrari de la zona baixa de la Tordera.

Ho explica Aleix Freixa, regidor de Medi Ambient i pagesia de Palafolls.

Aquesta associació de municipis és la part política de l’Espai Agrari de la Baixa Tordera, en què també hi ha el sector agrari d’aquestes localitats.

Justament, a principis d’aquesta setmana es va fer una trobada de treball a Palafolls entre els consistoris participants per acabar de lligar els estatuts d’aquesta nova entitat. En una reunió anterior s’havia presentat un esborrany d’estatut elaborat des de Palafolls i, després d’estudiar-lo, la resta de consistoris hi han presentat esmenes, que s’han tingut en compte a la trobada d’aquesta setmana.

La creació de la marca Espai Agrari de la Baixa Tordera pretén posar en valor i promocionar la zona d’horta del nostre voltant. Per fer-ho, es vol crear una marca de qualitat que ajudi a donar-li visibilitat, promoció i equiparar-la a d’altres espais agraris del país. Per fer-ho, es vol comptar amb la complicitat dels municipis de la zona, les cooperatives agràries, els pagesos i la Diputació de Barcelona.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics