Més d’una vintena de famílies passen per la Llar d’Infants durant les seves portes obertes

Foto: Ajuntament de Palafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Llar d’Infants Palafollets ha celebrat entre ahir i avui les seves jornades de portes obertes. Una vintena de famílies han passat per la llar per visitar les instal·lacions i per conèixer el projecte educatiu del centre. Ho han fet complint amb totes les mesures de seguretat que exigeix la situació actual, mitjançant diferents grups reduïts de persones.

En aquest sentit, la majoria de famílies que inscriuran els seus fills o filles a la llar d’infants han preferit poder veure el centre en persona, i poques han estat les que han assistit aquesta tarda a la xerrada telemàtica organitzada pel centre.

Anna Gras, educadora de la Llar d’Infants de Palafolls, destaca que el canvi de metodologia que ha impulsat el centre ha estat molt ben rebut per les famílies que han visitat la llar, la qual cosa valoren molt positivament.

Aquesta tarda, doncs, quatre famílies han pogut seguir també la sessió telemàtica per acabar d’informar-se del que ofereix la Llar d’Infants Palafollets.

Un cop fetes aquestes dues jornades per mostrar el centre, ara les famílies hauran d’esperar-se fins el 10 de maig, dia en què s’iniciarà el període de preinscripcions. El termini es mantindrà obert fins el 21 del mateix mes, de forma telemàtica, però també amb la possibilitat de fer el tràmit presencialment a través de l’OAC entre els dies 11 i 18 de maig.

De totes maneres, Gras recorda que per qualsevol dubte o qüestió que calgui resoldre, els pares i mares poden trucar a la llar per informar-se.

La Llar d’Infants Palafollets es presenta com un espai educatiu i de formació personal per infants des de 4 mesos d’edat i fins als 3 anys.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics