URGENT

La biblioteca torna a obrir sense cita prèvia a partir de dilluns

Compartiu aquesta història

Obrirà amb totes les mesures de seguretat

Feia més d’un any que els palafollencs no podíem visitar la biblioteca Enric Miralles sense cita prèvia. A partir de dilluns, però, el centre estabilitza un horari d’obertura lliure, però complint amb totes les mesures de seguretat anti-Covid.

A partir de dilluns, l’equipament obrirà els matins de dijous i dissabte de 10 a quarts de 2, i les tardes de dilluns a divendres de 16 a 20h, exceptuant els dijous a la tarda, que romandrà tancada.

Anna Miralles, directora de la biblioteca de Palafolls, explica que també s’aniran recuperant mica en mica les activitats habituals que ofereix l’equipament.

Per garantir tota la seguretat serà obligatori l’ús de mascareta dins la biblioteca, així com caldrà desinfecció de mans amb el gel hidroalcohòlic i respectar la distància de seguretat.

Justament per complir amb les mesures, l’aforament de la instal·lació es limitarà al 50% del que és habitual. Tots els llibres que s’utilitzen passen també per una quarantena abans de ser reutilitzats. Tot i així, Miralles avança que, probablement, es podrà reduir el temps que fins ara es destina a aquesta mesura de prevenció.

La Biblioteca Enric Miralles de Palafolls es va inaugurar fa 14 anys i l’any 2019 va rebre 26.000 visites, el que suposa un centenar de visites diàries.

Durant les últimes setmanes el centre ha desenvolupat un treball de renovació i cribratge del fons i dels documents que s’ofereixen.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics