URGENT

Agbar destina 6.000€ al seu Fons de Solidaritat a Palafolls

Compartiu aquesta història

En 4 anys s’ha ajudat a una 60a de famílies de Palafolls

Ahir es va formalitzar la renovació d’aquest fons creat fa 4 anys al nostre municipi amb el que l’empresa d’abastament d’aigua destina 6.000 € per a les famílies amb problemes econòmics de Palafolls

La intenció d’aquest fons és que aquestes famílies tinguin un accés garantit al servei d’aigua potable, ja que els diners aportats es destinen a cobrir-ne les despeses del servei mentre els dura la condició de família vulnerable. El fons econòmic es gestiona des de l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Palafolls.

Segons Sergi Pla, Gerent Territorial del Maresme de l’empresa subministradora Agbar, aquest fons ha de servir per ajudar a les famílies a superar els moments complicats.

Sergi Pla, Gerent Territorial del Maresme d’Agbar

Des que es va posar en marxa el primer fons de solidaritat amb Palafolls, fa 4 anys, s’ha ajudat a una 60a de famílies amb el pagament d’uns 200 rebuts de l’aigua.

Pla espera que es pugui continuar ajudant a les famílies vulnerables amb els 6.000€ d’aquest any.

Sergi Pla, Gerent Territorial del Maresme d’Agbar

La signatura del conveni es va formalitzar ahir dimecres en una reunió entre l’alcalde de Palafolls, Francesc Alemany, la regidora de Serveis Socials, Helena Carles, i el mateix gerent territorial de la companyia.

Des del consistori palafollenc es valora molt positivament la renovació d’aquest conveni, sobretot davant la situació actual de crisi provocada per la pandèmia.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics