URGENT

Busquen extres per una sèrie de Netflix que es rodarà a la zona

Compartiu aquesta història

Es rodaran escenes a Malgrat, Blanes i Lloret

Es tracta de la sèrie ‘Bienvenidos a Edén’, un thriller juvenil que compta amb diverses localitzacions arreu de Catalunya i l’estat espanyol i que recalarà a la nostra zona properament i que està dirigida per Daniel Benmayor i Menna Fité.

El que se sap de la sèrie és que entre els actors protagonistes, hi ha Amaia Abersasturi, Amaia Salamanca, Belinda Pop, Guillermo Pfening i ,l’actor de Merlí, Albert Baró.

Tindrà de vuit capítols i girarà entorn d’un centenar de joves que reben una invitació per assistir a un festival de música en una illa paradisíaca. Una dotzena d’ells perden el vaixell de tornada i s’han de quedar a l’illa.

Pel seu rodatge a la zona, la productora ha iniciat un càsting, a la recerca d’homes i dones majors de 16 anys que vulguin intervenir-hi com a extres per a les sessions de rodatge que es faran a Blanes, Malgrat i Lloret. Els interessats han d’enviar un correu electrònic indicant en l’assumpte ‘ISLA’.

S’hi ha d’aportar diverses dades, com ara el nom i cognoms, telèfon de contacte i l’edat. També s’han d’indicar l’alçada, les talles de pantaló i samarreta, número de peu, el lloc de residència; si es disposa de vehicle propi; disponibilitat temporal; i dues fotografies recents de la cara i del cos sencer. Els càstings, a causa de les mesures de contenció sanitàries, no es fan de manera presencial,  sinó telemàticament.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics