URGENT

Els aparadors de les botigues de Palafolls es guarneixen per Sant Jordi

Compartiu aquesta història

Forma part de la campanya de promoció del comerç local engegada des de l’ACEP. La trentena de comerços que participen a la iniciativa han de guarnir els seus aparadors per celebrar el Sant Jordi i ho han fet ja la majoria de comerços.

Així, fent una volta pel nostre municipi es poden veure ja nombrosos aparadors decorats amb motius florals i al·legories a la llegenda del Drac, la princesa i la Rosa.

Es pot votar el millor aparador fins el dia 20 d’abril

Francesc Tresserras

Ara seran els compradors els qui hauran de decidir el millor aparador de Sant Jordi de Palafolls entre els 14 establiments adherits a aquesta campanya. Ho podran fer omplint les butlletes que es troben en tots els comerços i empreses adherides a l’entitat. Entre tots els votants es farà un sorteig i el guanyador aconseguirà 300€ per gastar-se a les botigues de l’ACEP. En parla Francesc Tresserras, president de l’ACEP:

A banda de premiar la fidelitat dels clients, aquesta campanya vol promocionar el teixit comercial local posant en valor que a Palafolls hi tenim de tot. També vol ser un impuls pel comerç molt tocat per la crisi del coronavirus. De fet, el comerç que guanyi la votació tindrà la quota de l’ACEP  gratuïta per l’any que ve.

Es pot votar els aparadors fins el proper dimarts dia 20, quan es tancarà el procés de votació popular.

Aquesta novedosa campanya de l’ACEP, que s’anomena  “Per Sant Jordi, diverteix-te, juga, compra”, anunciarà els dos guanyadors el mateix dia 23 a través del compte d’Instagram de l’entitat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics