En marxa els preparatius del Casal d’Estiu d’enguany a Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El proper dia 27 es farà la reunió informativa

D’aquí a poc més de dos mesos s’entrarà a l’estiu i això, entre altres, significa un increment de l’oferta de les activitats del lleure infantil i juvenil.

A Palafolls, com cada any, el Casal d’Estiu serà una de les principals propostes per les famílies i infants a la vila. Enguany, tot i que el coronavirus condicionarà altra vegada el desenvolupament d’aquesta activitat, ja s’han posat en marxa els preparatius perquè es pugui dur a terme.

Segons ha informat l’àrea d’Educació de l’Ajuntament de Palafolls, la primera cita del calendari serà el proper 27 d’abril, dia en què es farà una reunió oberta informativa a les famílies interessades en inscriure els seus fills i filles al Casal d’Estiu municipal. La reunió es farà en dos torns: un a les 5 de la tarda i un altre a tres quarts de 6 de la tarda.

Una setmana més tard, a partir del dilluns 3 de maig i fins el dia 17 del mateix mes, s’obrirà el període de presentació de sol·licituds d’inscripció de forma telemàtica i presentant tota la documentació requerida. 

De moment, el consistori preveu que es pugui acollir un màxim de 160 infants i joves, i com a mínim faran falta 20 persones per mantenir obert cada grup d’edat. 

Pel que fa als preus de l’activitat, el consistori no ha introduït canvis a l’ordenança que regula el servei, per la qual cosa, en principi, es mantenen respecte l’edició de l’any passat, quan sí que es van fer algunes modificacions, com ara la possibilitat de contractar el servei per quinzenes. Així una quinzena al matí costa entorn als 45€ i a la tarda uns 42€.

Segons la planificació actual, el 20 de maig es publicarà la llista provisional d’admesos, i llavors hi haurà l’opció de formular reclamacions. 

El dia 27 de maig s’obrirà el període per fer la matrícula, amb el pagament de l’import corresponent; un termini que es mantindrà obert fins el dijous 10 de juny. La llista definitiva d’admesos es publicarà el dia 15 de juny.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics