Malgrat acollirà al juny l’Sport Volei Amateur Tour

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar

D’aquesta manera, el municipi veí s’incorpora al circuit de vòlei platja. Serà els dies 12 i 13 de juny a la Platja de l’Astillero, on es disputaran algunes proves de l’Sport Volei Amateur Tour, una competició que també aterrarà a platges de Tarragona, Castelldefels o Mataró, entre altres localitats.

La inclusió de Malgrat dins d’aquest circuit s’ha anunciat oficialment aquest dimecres, a través d’un acte de presentació en què el regidor d’Esports del consistori malgratenc, Ludwig Ivan Hasko, ha destacat les característiques de les platges de Malgrat. En aquest sentit, ha afirmat que la seva extensió, de més de 4 quilòmetres, les fan ideals per la pràctica del vòlei platja, i ha afirmat també que tot plegat suposa una oportunitat pel sector del turisme, del qual ha assegurat que cada vegada necessita “més innovació”. Des de la regidoria d’esports malgratenca es considera que acollir aquest certamen permetrà “diversificar” l’oferta turística de la vila.

De fet, l’organització de la competició s’ha fet conjuntament amb l’Associació d’Hotelers de Malgrat, des d’on s’ha estat treballant també aquest darrers mesos per poder acollir-la. Des del sector s’ha afirmat que aquestes iniciatives “els ajuden a tenir una mica il·lusió després d’un any molt complicat”, arran del temporal Gloria i l’afectació de la pandèmia.

Per la seva banda, des de l’associació Sport Volei Amateur s’ha afirmat que el turisme esportiu és una pràctica que va “en augment”, i s’espera que el projecte que Malgrat acollirà aquest juny tingui continuïtat en el temps.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics