L’Amateur de futbol s’imposa a casa i el Sots-25 bàsquet i el primer equip de futbol sala ensopeguen

Foto: FCF
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El cap de setmana ha deixat bones sensacions dins el primer equip de futbol del CD Palafolls, l’Amateur de 4a Catalana, que ha aconseguit imposar-se a casa contra el Llagostera. L’equip es va imposar per 2 a 0 a casa, amb gols de Loren Hernández i Sergi Montoro.

No van tenir tanta sort altres equips del futbol palafollenc, com el Juvenil de Segona Divisió o l’Infantil, que van caure en els seus respectius enfrontaments.

En pàgina de bàsquet, la sort tampoc va acompanyar a l’equip del Sots-25 Masculí, que rebia al Palauet al Quart. Els palafollencs van caure 56 a 62 després d’un partit molt disputat que els visitants van saber encarrilar a partir del tercer període. Un partit en què destaquen els 12 punts que es va adjudicar Pol Girald i els 11 que van aconseguir sumar Ricard Vilarroya i Alex Sacristán.

D’altra banda, en futbol sala, el cap de setmana tampoc ha deixat bons resultats pels principals equips del San Luis. El de Primera Divisió Catalana va caure per 4 a 2 contra el Girona, i el Juvenil de Primera Divisió va caure a casa per 0 a 4 contra el Vilafant. El Cadet de Primera Divisió, en canvi, sí que va aconseguir la victòria al partit que l’enfrontava a l’Interesportiu Malgrat fora de casa.

Els bons resultats també van acompanyar a l’equip Aleví de Divisió d’Honor, que va imposar-se 7 a 4 a casa contra el Sant Joan de Vilassar, amb gols de Padilla, Cerdà i Escalera.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics