El ple debatrà demà els nous paquets d’ajuts per famílies i empreses afectades per la Covid-19

Sala de Plens de l'Ajuntament de Palafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest serà un dels punts a l’ordre del dia de la sessió, novament telemàtica, del ple ordinari de l’Ajuntament de Palafolls, demà dijous.

La sessió començarà a les 7 de la tarda, i inclourà un total de 19 punts a l’ordre del dia. Després de l’aprovació de l’acta de la sessió anterior i de les informacions de presidència, el ple donarà compte de diverses qüestions econòmiques, així com debatrà la quarta modificació de crèdit d’enguany.

També es debatran diversos punts de caràcter urbanístic, per posteriorment, als punts 14 i 15, debatre l’aprovació dels ajuts Covid del 2021. Es tracta de l’aprovació de les bases reguladores i convocatòria de subvencions, d’una banda, al sector econòmic palafollenc per a la compensació de pèrdues econòmiques com a conseqüència de la pandèmia. De l’altra, també per a famílies del municipi pels mateixos motius.

Els darrers tres punts, abans del torn de precs i preguntes, seran tres mocions. La primera, presentada pel grup municipal d’ERC, és de “suport a l’amnistia”. La segona moció que es porta a debat la presenta el mateix grup republicà i és “a favor del ple reconeixement dels drets de les persones trans i en suport d’una llei trans estatal”. Per últim, els grups de Palaoflls en Comú i ERC presenten una moció conjunta de suport als actes commemoratius del 90è aniversari de la proclamació de la República a Catalunya.

El ple es podrà seguir en directe per Ràdio Palafolls, a través del 107.7 FM i també per internet, a www.radiopalafolls.cat, així com a través del canal de YouTube de l’Ajuntament de Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics