URGENT

Els residents del Pinya de Rosa retornen al centre, les obres del qual estan pràcticament enllestides

Compartiu aquesta història

La residència Pinya de Rosa de Palafolls, equipament gestionat per la Fundació ASPRONIS, va entrar ara fa uns mesos en un procés d’obres per rehabilitar les seves instal·lacions.

Ara, els treballs ja estan pràcticament enllestits, i això ha permès que avui dimecres bona part dels residents del centre, fins ara allotjats en un hotel de Malgrat de Mar, hagin pogut començar a traslladar-se de nou a la residència palafollenca.

En parla Francesc Durà, gerent de la Fundació ASPRONIS.

Es tracta d’un total de 46 residents que entre avui i demà aniran retornant al centre Pinya de Rosa, 21 avui dimecres i la resta demà dijous.

Durà ha explicat que les obres de l’interior de la residència ja estan acabades, i que ara només manca enllestir alguns aspectes dels exteriors del centre. Això, doncs, ha permès que ara els usuaris de l’equipament ja hi puguin tornar, i s’han complert els terminis previstos d’execució de les obres, iniciades la tardor passada.

La Fundació ASPRONIS espera ara poder realitzar, quan sigui possible, una inauguració de caràcter oficial de les reformes, que han suposat un canvi molt important a les instal·lacions de Pinya de Rosa.

El projecte, d’1 Milió d’euros, ha estat en part finançat amb el 0,7 de l’IRPF de la Renda a finalitats socials.

Aquestes són algunes de les imatges de les obres dutes a terme a la residència Pinya de Rosa de Palafolls:

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics