URGENT

Malgrat de Mar és una destinació turística sostenible

Compartiu aquesta història

És l’única destinació maresmenca amb el segell Compromís Biosphere 2020

El municipi veí és l’únic de la comarca que ha aconseguit el distintiu Compromís Biosphere 2020 que atorga el Consorci Turístic Costa del Maresme.

Per aconseguir aquest distintiu s’han examinat les accions que es porten a terme en matèria energètica i de biodiversitat, així com aspectes socials, econòmics, i de transversalitat entre diferents àrees del municipi com ara la cultura, el mediambient, la gestió dels residus, els espais verds o l’urbanisme.

A banda de la destinació turística, l’Ajuntament ha aconseguit aquest segell per a les oficines de turisme de la plaça de l’àncora i la de Ca l’Arnau, i un dels hotels de la vila.

En total 75 empreses, serveis i destinacions del Maresme han rebut el distintiu Compromís per la Sostenibilitat Turística Biosphere, un segell de reconeixement internacional que garanteix el compliment de requisits conforme a principis de sostenibilitat i millora contínua. Es tracta d’una acreditació del Sistema de Turisme Responsable de l’Instituto de Turismo Responsable..

Cada any es va guanyant terreny pel que fa a la sostenibilitat en el món turístic maresmenc i això es nota en aquest reconeixement. L’any 2018 van ser reconegudes 56 empreses i serveis, l’any 2019 en van ser 66 i, en aquesta última convocatòria la xifra ha pujat als 75.

El Compromís per la Sostenibilitat Turística Biosphere és un reconeixement internacional que recull els objectius fixats per la Unesco i les directrius de la Cimera del Clima de París del 2015. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics